fbpx

Връщане на продукти

Връщане на продукти

Съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, клиентите на онлайн магазин www.makbooks.eu имат правото да упражнят правото си на отказ от получената от тях стока в срок не по-късно от 14 работни дни, считано от датата на получаването й. Клиентът е длъжен да съхранява получените стоки, тяхното качество и безопасност. Продуктите трябва да са без следи от употреба като скъсване, надраскване и други.

Възстановяването на дължимите суми по рекламации се извършва след получаване на върнатите продукти в срок до 14 работни дни, считано от датата, на която клиентът е упражнил правото си да се откаже от стоката, чрез заявка за връщане на стока и исканата рекламация е одобрена.

Транспортните разходи по връщане, замяна и/или рекламация на стоки по желание на клиента се поемат само от него. Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

Намалени стоки или стоки в промоции не подлежат на замяна. Възможно е единствено възстановяване на реално заплатената сума от страна на клиента, калкулирана след начисляване на съответната отстъпка на стоките в намаление или в промоция, описани на страницата на онлайн магазин www.makbooks.eu.

Клиентът има правото да откаже получаването на заявената за покупка от него стока при условие, че не съответства на направената заявка за покупка на страниците на онлайн магазин www.makbooks.eu или цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата сума.

За да бъде приета рекламацията, във всички гореописани случаи е задължително прилагането на оригиналните документи като фактура, касов бон и други, издадени от МакДизайн ЕООД (собственик на онлайн книжарница MakBooks) и получени заедно с поръчката.

Cart
Your cart is currently empty.