fbpx

Информация за доставка

Информация за доставка

Уважаеми клиенти, като предпазна мярка, моля отваряйте поръчката в момента на доставка, пред куриера, и ако има повредена стока, изисквайте да бъде съставен протoкол.

Доставката до адрес се извършва от Спиди. Възможна е и доставка до офис на куриерската фирма, откъдето може да получите своята пратка:  www.speedy.bg/bg/speedy-offices

При поръчка на продукти на стойност над 100 лв. доставката е безплатна.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти.

Разходите по доставка се поемат от страна на Клиента, а стойността им се определя от тарифата на куриерската фирма – доставчик.

Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Служител на фирмата или представител на куриерската фирма (в зависимост от това кой извършва доставката) ще уведоми потребителя на посочения от него телефон или e-mail адрес, записан при осъществяване на заявката за поръчка, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Забележка: Посочените цени и условия за доставка са валидни в рамките на страната. Извън територията на България доставката се уточнява допълнително, в случай, че има куриерска фирма, изпълняващата доставки до съответната страна.

Cart
Your cart is currently empty.